los monteros

Fastigheter i Los Monteros Marbella

Los Monteros anses vara ett av de mest prestigefyllda områdena i Marbella och ligger på den östra sidan av Marbella. Los Monteros är uppdelad längs med den kustnära vägen, på strandsidan respektive höjdsidan och ligger centralt, bara 5 minuters bilresa till Marbella och La Canada köpcentrum och bara 10 minuter med bil till Puerto Banus.

På strandsidan finns det två olika områden; Los Monteros och Bahia de Marbella. Lokalt räknas det som Los Monteros Playa. På höjdsidan finns det kända områden så som Los Altos och Los Monteros. I det här eftertraktade områdena finns de lyxigaste villorna, som byggdes på stora tomter, för privatliv och ligger inom gångavstånd till stranden.

På höjdsidan av Los Monteros finns det tre 18-håls golfbanor;  Marbella Golf, Santa Clara Golf och Rio Real Golf, alla banor är fantastiskt lyxiga. Los Altos de Monteros är ett lyxigt bostadsområde med utströdda herrgårdar och lyxiga lägenheter, med många skyddade grönområden. I området finns förmodligen de bästa utsikterna i Marbella. Närliggande områden: Rio Real / Bahia de Marbella / Santa Clara

 

innovative property

property

Innovative Property are specialists in finding the best deals in Marbella we have lots of key properties around Los Monteros from lower cost urgent sales, bank repossesions to luxury villas.

Contact us for a viewing: gs@for-sale-marbella.com Tel. 00 34 635545451

Vi är specialister på exekutiva auktioner och har tillgång till många fler fastigheter vi tillhandahållit från Banker och andra källor.

Vi har nycklarna till många återtagna fastigheter, kom in direkt till oss för en visning!

 

Arkiv

 

Finansiering

Marbella Tel: 95200000 Loans upto 70%

nykredit marbella

Norwegian Danish Swedish only. 70%-80% loans Marbella Tel: +34952905150

Calahonda Tel: +34 952939820

Vi kan skicka broschyrer från några av dessa banker med låneinformation i PDF format:

banks@inproperty-spain.com

Lænker til andre sider:

Köpa hus i spanien

köpa hus Costa del Sol

köpa lägenhet i marbella

marbella

property for sale marbella

hus i spanien

house for sale marbella

köpa bostad på costa del sol

bostad i spanien

lägenheter marbella till salu

Tåkvågninger och lägenheter i Marbella